B&B aan de rand van Kesteren

Presentatiepagina van bed en breakfast Achter 't Dorp in Kesteren

B&B Achter het Dorp is te vinden in het dorpje Kesteren, midden in de Betuwe, tussen de rivieren De Waal en de Nederrijn. De voormalige schuur ligt naast het monumentale woonhuis van de eigenaren Marieke en Ronald. Volgens overlevering diende de schuur ooit voor meelopslag en doorvoer voor de plaatselijke bakker. 
De B&B heeft nog duidelijke de uitstraling van weleer, zoals de oudstalen, klassieke boograampjes en de witte, stenen gevel. 

 

Je hebt de beschikking over een parkeerplaats op ons terrein. Als je zelf geen fietsen meeneemt, dan hebben wij die wel voor je. Hier hoef je niets extra's voor te betalen. Ook niet voor koffie en thee!

Indeling

De inrichting bestaat uit sfeervolle oude, veelal brocante, meubels en accessoires. De badkamer, die voorzien is van een heerlijke regendouche, is wel wat moderner, maar ook daar vind je brocante elementen in terug. De slaapkamer van de B&B vind is op de zolderverdieping, die te bereiken is met een iets steile trap. Helaas is hierdoor de B&B niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Ook in de slaapkamer vind je de brocante sfeer terug. En natuurlijk een tweepersoons bed in stijl met een heerlijk matras. De B&B beschikt over een eigen ingang en staat los van het woonhuis van de eigenaren Marieke en Ronald.