Het Marspad brengt je langs de mooiste plekjes

B&B Direct vanuit de Bed en Breakfast kun je beginnen aan de prachtige wandelroute van het Marspad, een van de vele klompenpaden in Nederland. Op avontuur in het gevarieerde buitengebied van Kesteren. Je komt langs oeverwallen, oude stroombeddingen en dijken in het prachtige buitengebied van de gemeenten Buren en Neder-Betuwe. Wandelschoenen aan en op verzoek vullen wij je rugzak met wat lekkers! Onderweg kom je bovendien een aantal leuke horecagelegenheden tegen. Je begint vlakbij de B&B en daar eindig je ook weer.

Lengte: het Marspad (13 km)

Startpunt Marspad: Parkeerplaats bij Bistro & Tapas ’t Ambtshuis, Dorpsplein 6 in Kesteren

Openbaar vervoer Marspad: Bushalte Dorpshuis vanaf treinstations Rhenen en Tiel. Treinstration Kesteren. Pontje Rhenen-Kesteren (vrijwel dagelijks van eind april-eind september van 10:00-17:30u). Maar kijk voor de meest actuele vaartijden hier: http://www.uiterwaarde.nl/pontjes/neder-rijn-lek/rhenen-lienden

Opstappunt Marspad: Restaurant Cunera, Grebbeweg 1 in Rhenen

Markering: groene (Marspad) markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen aangegeven, zodat  je de wandeling zowel links- als rechtsom kunt doen.

Route combineren: het Marspad kun je eventueel combineren  met het Batouwepad, Grift en Graftenpad en met het Heuzesepad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.